• Novinky

            • ŠKOLSKÁ KOLEKCIA

            • Krásny deň všetkým,

              do školy prichádza nová školská kolekcia a ste to práve Vy, kto rozhodne o jej podobe! Hlasujte do 27.5.2022 o tom, ktorý z troch motívov sa Vám páči najviac. Víťazný motív potom použijeme na vytvorenie celej kolekcie, kde nájdete nie len mikiny a tričká, ale aj tepláky, batohy, čiapky a ďalšie kúsky :-) Hlasovať môžete tu: https://schoolsunited.cz/hlasovani/32d7bc6a

              Ponuku nám sprostredkovala spoločnosť Schools United. Hlasovanie je dobrovoľné, rovnako aj neskorší nákup produktov. 

            • Druhá šanca

            • 20.5. 2022

              Staré skrine, ktoré boli odsúdené na vyhodenie, pán učiteľ Hečko prerobil na police na knihy. Knižnica je umiestnená vo vestibule školy a je určená všetkým žiakom, ktorí majú chuť čítať. Môžete si odniesť hneď niekoľko kníh a rovnako môžete aj niekoľko kníh priniesť.  (vždy len toľko koľko sa zmestí do políc. Ak sú police plné, knihy prosím nenoste. )

              Skrátka dáme knihám druhú šancu. Ak doma nenájdete žiadnu knihu, ale radi by ste si nejakú zobrali z našej knižnice, nie je problém. Knihy budú pre každého, či už niečo prinesiete alebo nie. 

            • Riaditeľské voľno

            • Riaditeľka Základnej školy s materskou školou Smolenice v súlade so zákonom 245/2008 Z.z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) §150, ods. 5 a o zmene a doplnení niektorých zákonov,

               udeľuje žiakom 6.- 9.ročníka dňa 18.mája 2022 (streda)

               riaditeľské voľno z organizačných dôvodov - konanie celoslovenského Testovania 5. Vyučovanie žiakov 1.-4.ročníka bude prebiehať podľa platného rozvrhu hodín.

              Z obedov sú žiaci odhlásení. 

            • Deň matiek

            • Ďakujeme všetkým odvážnym žiakom a ich pani učiteľkám, ktoré deti motivovali k nácviku a s láskou program trénovali. Poďakovanie patrí aj pani učiteľke Jane Hečkovej a Veronike Anettovej za menežment akcie, pani učiteľkám Silvii Hirnerovej a Karin Olšovskej za srdiečkovú výzdobu kultúrneho domu, deviatakom Davidovi, Sebastianovi za ozvučenie a osvetľovanie pódia, Lotke a Pete za pomoc na pódiu. 

              Naši žiaci vystúpili s nasledovným programom: 

              1.Pieseň pre mamičku, III.A 

              2.Báseň Paparazzi, V.A

              3.Ako Pán Boh stvoril mamu, III.B

              4.Country tanec, IV.B

              5.Pieseň Tak sa neboj mama, VII.A

              6.Tanček VI.A a VI.B

              7.Scénka Oteckovia + pieseň pre mamičky, IV.A